Sokerointi

Vartalosokeroinnilla voidaan poistaa kaikenlaiset ihokarvat kaikilta ihotyypeiltä. Sokerointi on samalla tehokas vartalokuorinta, se jättää ihon ihanan pehmeäksi. Jaideen käyttämä sokerimassa on 100% luonnontuote, siinä ei ole
kemiallisia lisäaineita eikä se aiheuta allergioita.

Sokeroinnin avulla voidaan poistaa lyhyempiä karvoja kuin vahauksella ja se tarttuu ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon ihoa ärsyttämättä. Sokerointi ei myöskään aiheuta karvatupentulehduksia tai karvojen sisäänkasvamista. Sokeroimalla karva ei myöskään katkea toimenpiteen aikana kuten vahauksessa. Tämän ansiosta iho pysyy sileämpänä, sillä katkennut karva kasvaa aina nopeammin esille kuin kokonaan karvatupestaan irronnut karva. Sitä pidetään myös vahausta kivuttomampana.

 

Leave a Reply