Hieronta

Shiatsu-hieronta
Shiatsu-hieronta on japanilainen,tuhansia vuosia vanha akupainallushieronta. Koko kehon energiakanavat käsitellaan painalluksia ja venyttelyliikkeitä käyttäen. Shiatsu auttaa kehon puhdistumisessa,avaa tukkeumia ja edistää enegian virtausta. Shiasu-
hieronnan on todettu parantavan verenkiertoa sekä kehon nesteaineenvaihduntaa.
Se on tuonut apua mm. niska-, hartia- ja selkäkipuihin, migreeniin, masennukseen,
suolistovavoihin ja kuukautiskipuihin.

Shiatsu-hieronta 60 min 45 € / 90 min 65 €

 

Thaimaalainen päähieronta
Perinteinen thaimaalainen päähieronta tehdään hartioiden, niskan, hiusten, päänahan, kasvojen ja käsien alueella. Thaimaalainen päähieronta on kaikin puolin
hemmotteleva ja turvallisuutta lisäävä kokemus, se rentouttaa ja antaa energiaa. Hoidolla voidaan saada apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, silmien rasitukseen, stressiin, unettomuuteen, korkeaan verenpaineeseen sekä hius/päänahan ongelmiin. Hoito suoritetaan joko hoitopöydällä tai patjalla.

Thaimaalainen päähieronta 30 min 25 €

 

Thaimaalainen Thaihieronta
Thaihieronta on tuhansia vuosia vanha mm. intialaiseen ja kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva akupainallushieronta, joka sisältää venytyksiä ja painalluksia käsin ja jaloin tehtynä. Yhdessä nämä rentouttavat lihasjännitystä ja energisoivat kehoa, korjaavat ryhtiä ja tasapainoittavat kehon ja mielen toimintoja. Hieronta myös tehostaa
kuona-aineiden poistumista kudoksista.

Hieronta tehdään patjalla ja asiakkaalla on hieronnan ajan kevyt vaatetus päällä. Thaihieronta sopii kaikille, siitä pitävät niin rankkaan fyysiseen treeniin tottuneet kuin kevyempää rentoutusta kaipaavat.
Thaihieronta 60 min 45 € / 90 min 65 €

 

Aromaterapiahieronta
Hellävarainen hieronta on rentouttava hemmotteluhetki, joka vie kauas arjen kiireestä. Tässä kevyessä kokovartalohieronnassa käytetään tuoksuvaa aromaattista öljyä tehostamaan hieronnan rentouttavaa vaikutusta.
Aromaterapiahieronta 60 min 45 € / 90 min 65 €

 

Rentouttava kokovartalohieronta
Hieronta on yksi kehon vanhimmista ja tehokkaimmista rentouttamistavoista.
Hieronta auttaa kehoa puhdistumaan ja mieltä rauhoittumaan. Rentouttava hieronta
tasapainottaa kehon toimintoja ja auttaa sitä pääsemään lepotilaan.
Rentouttava kokovartalohieronta 60 min 45 € / 90 min 65 €

 

Deep tissue massage – Urheiluhieronta
Urheiluhieronta on syvälle kehon ja ihaksistoon kohdistuvaa hieronta, jonka tarkoituksena on avata ja venyttää ylirasittunutta lihaskadosta. Deep tissue massage on miellyttävä ja tehokas tapa autta kehoa palautumaan liikarasituksesta. Erilaisin syvähierontatekniikoin saadaan lihaskudos ja lihaskalvot avautumaan normaaliin pituuteensa ja supistumiskykyynsä; aiheenvaihdunta paranee, jännitteet pienenevät ja keho rentoutuu. Urheiluhieronta sopii niin urheilijoille kuin toimistotyössä lihasjännityksestä kärsiville.

Urheiluhieronta 60 min 45 € / 90 min 65 €

 

Rentouttava selkähieronta
Selkähieronta on kiireisen päivän pikarentoutus keskittyen selkään, niskaan ja hartioihin. Myös pää ja kädet käsitellään hieronnan päätteeksi. Sopii kaikille!

Rentouttava selkähieronta 30 min 25 €
Jalkahieronta
Jalkahieronnassa jalat pestään jalkakylvyssä ja käsitellään lämpimällä öljyllä ennen rentouttavaa hierontaa. Käsittely kosteuttaa ihoa ja soveltuu myös hyvin kuiville tai kovettuneille jaloille. Rentouttavan kokemuksen täydentää käsien, hartioiden, niskan ja pään hieronta.

Jalkahieronta 60 min 45 € / 75 min 55 €